Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία φαρμακοποιού: Συγκλονίζει η κόρη του - «Είδα τον πατέρα μου μέσα στα αίματα»

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Αρχίζει η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορέσω να είμαι στον ίδιο χώρο μ' αυτό τον άνθρωπο που μου στέρησε τον πατέρα, που δεν είχε κανένα δικαίωμα...».

Η κόρη του άτυχου φαρμακοποιού, Γιώτα Μαρία Φλώρου συγκλονίζει μιλώντας στο Star, λίγες ώρες πριν κληθεί να βρεθεί απέναντι στον άνθρωπο που ήταν φίλος της οικογένειάς της επί 25 χρόνια, κι έφτασε, για μια οικονομική αντιδικία, να δολοφονήσει τον πατέρα της.

Ο άτυχος φαρμακοποιός.

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία, νεαρή γυναίκα, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές της στυγερής δολοφονίας του πατέρα της, έξω από το γκαράζ του σπιτιού τους στο Ψυχικό με πέντε πυροβολισμούς.

«Ξαφνικά έτσι όπως διαβάζω ακούω κάτι συνεχόμενους κρότους. Υπήρχε μια παύση μερικών δευτερολέπτων και μετά συνέχισαν. Κατ’ ευθείαν πάω στο μπαλκόνι και κοιτάζω από κάτω κι ήταν ο πατέρας μου έξω από το αμάξι γεμάτος στα αίματα.

Δείτε στη video gallery όλα όσα είπε η κόρη του Βασίλη Φλώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ:

«Η πρώτη βολίδα ήταν τυφλή. Δεν θα μπορούσε να ξέρει αυτός ποιος είναι μέσα στο αμάξι αν είναι μόνος ο μπαμπάς ή αν υπάρχουν κι άλλοι. Κι από τη στιγμή που άνοιξε πυρ, δεν υπήρχε περίπτωση μετά να σταματήσει. Εγώ θεωρώ ότι αν είμασταν μέσα, εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος θα μας είχε σκοτώσει».

Τώρα η Γιώτα Μαρία περιμένει την καταδίκη του ανθρώπου που βύθισε την οικογένειά της στο πένθος.

«Έχει περάσει ένας χρόνος εφιαλτικός. Παρόλο που ήμουνα εδώ και είδα αυτά που είδα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί, γιατί θεωρώ ότι ο πατέρας μου είναι μαζί μου, τον νιώθω, δεν τον βλέπω, δεν τον αγκαλιάζω αλλά είναι μαζί μου...»

Το χρονικό της δολοφονίας

Η κοπέλα ήταν εκείνη που μαζί με τη μητέρα της άκουσε τους πυροβολισμούς, την ώρα που ο άτυχος φαρμοκοποιός έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του σπιτιού του στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

korh-farmakopoioy-neo-psixiko3.jpg
Το σημείο της δολοφονίας.EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Ο 52χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, ήταν φίλος της οικογένειας πάνω από 25 χρόνια.

Κατά την ομολογία του, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς μετανιωμένος για την πράξη του, αποκαλύπτοντας ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα, με αποτέλεσμα να βγει το σπίτι του στον πλειστηριασμό. Κατά πληροφορίες, το θύμα είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο δράστης δεν επέστρεψε ποτέ.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος φαρμακοποιός.EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Οι δύο άνδρες είχαν πάει στα δικαστήρια, όπου ο κατηγορούμενος έχασε την υπόθεση, με αποτέλεσμα να βγει «στο σφυρί» το επίμαχο ακίνητο. Λειτουργώντας κάτω από μεγάλο θυμό, προμηθεύτηκε ένα όπλο και έστησε καρτέρι στον φαρμακοποιό. Οι Αρχές έφτασαν στον δράστη, αφού απέκλεισαν οποιοδήποτε άλλο «σενάριο», ενώ μιλώντας με την οικογένεια του θύματος κατέληξαν ότι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές ήταν ο δράστης.

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ και αμύθητο ποσό στην επόμενη κλήρωση - Δείτε πόσα θα μοιράσει την Κυριακή

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προσοχή τις επόμενες ώρες