Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Η μάχη της 34χρονης στο νοσοκομείο - «Φρικτό χημικό έγκαυμα»

Newsbomb

Σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων νοσηλεύεται η άτυχη κοπέλα, η οποία το πρωί της Τετάρτης (20/05) δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη γυναίκα, ενώ πήγαινε στην δουλειά της.

«Αιμοδυναμικά σταθερή» είναι η 34χρονη, σύμφωνα με τον γιατρό που την παρακολουθεί στο νοσοκομείο, Πάρι Μπουλέ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (21/05), ο γιατρός ανέφερε ότι «η κατάστασή της δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες», δήλωσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι, «το 20% του σώματός της έχει δεχθεί φρικτό χημικό έγκαυμα».

Ο γιατρός είπε ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε φριχτούς πόνους και σημείωσε ότι, οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της.

Εξήγησε ότι σήμερα θα γίνουν χειρουργεία για να αντιμετωπιστούν τα οιδήματα και περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, είπε ότι μπήκε μέσα περπατώντας και ουρλιάζοντας από τους απερίγραπτους πόνους.

«Δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη από τους πόνους», είπε ο γιατρός και η απάντηση που πήρε και πάλι μέσα σε ουρλιαχτά, όταν τη ρώτησε τι έγινε, ήταν «μια γυναίκα με μαύρα μου πέταξε…».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο γιατρός στο παραπάνω βίντεο

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν προσανατολίσει τις έρευνες τους στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου.

Το ενδεχόμενο να δώσει κατάθεση και να περιγράψει τα όσα έγιναν λίγο πριν την επίθεση αλλά και το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή, φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο σε αυτή τη φάση, καθώς η 34χρονη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όραση της.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για τις έρευνες της αστυνομίας αλλά και μαρτυρίες από τη φρικτή επίθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φόροι, επιδόματα και τουρισμός: Όλα τα μέτρα στήριξης - Έτσι θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας