Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Φωκίδα: Δέος - Άνθησε το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Newsbomb

Συγκίνηση από τους πιστούς...

Την ημέρα της Απόδοσης της Εορτής του Πάσχα βρήκαν το ακάνθινο στεφάνι ανθισμένο στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στη Μανάγουλη Φωκίδας

Έκπληξη και δέος προκαλεί το γεγονός πως άνθισε το ακάνθινο στεφάνι που τοποθετήθηκε το βράδυ της Μ. Πέμπτης 2020 στην εικόνα του Εσταυρωμένου και το οποίο έδωσε στο ναό ηλικιωμένη κυρία το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης λόγω του ότι η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς κόσμο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Με έκπληξη και δέος ο Ιερέας του Ναού ο νεοκόρος και οι ψάλτες αντίκρισαν πως το ξερό ακάνθινο στεφάνι που ήταν κρεμασμένο στον εσταυρωμένο μπροστά στην Αγία τράπεζα έβγαλε μικρά λουλουδάκια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης (Ζωοδόχου Πηγής) στη Μανάγουλη Φωκίδας λειτούργησε για πρώτη φορά την μεγάλη Εβδομάδα φέτος λόγω των εργασιών που γίνονταν στο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης.

Πραγματικά το γεγονός που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktianews.gr είναι εντυπωσιακό καθώς το στεφάνι έμεινε πάνω στο σταυρό από την Μ.Πέμπτη αλλά και λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες περάσαμε μια περιόδου μεγάλου καύσωνα στην ευρύτερη περιοχή.

Η Μητρόπολη Φωκίδας δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα τα πλάνα είναι λίγες ώρες από την ώρα που το γεγονός έγινε αντιληπτό. Στην κάμερα του Nafpaktianews.gr μίλησε ο Ιεροψάλτης του Ναού Σωτήρης Καρέλης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στην Καλλιθέα: Νέο χειρουργείο για την 34χρονη-«Δεν έχει προκύψει κάτι από τις καταθέσεις»