Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Λιποθύμησε 9χρονο κοριτσάκι από την πείνα

Newsbomb

Ένα θλιβερό γεγονός που έλαβε χώρα στη Ρόδο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένα 9χρονο κοριτσάκι περίμενε σε σειρά έξω από φούρνο για να πάρει ψωμί με τη μητέρα του και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα (24/06) το Open TV, έχασε τις αισθήσεις του από την πείνα.

Πρόκειται για την κόρη μίας ξενοδοχοϋπαλλήλου η οποία έχει μείνει χωρίς εργασία λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο νησί από τον κορονοϊό. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θ. Σταμούλης, επιβεβαίωσε το συμβάν κι αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει η Ρόδος από την οικονομική ύφεση που έχει επέλθει λόγω των κλειστών τουριστικών επιχειρήσεων που απασχολούν την πλειονότητα των κατοίκων του νησιού.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Ερχονται άνθρωποι έξω από το εργατικό κέντρο της Ρόδου, για να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους... Μου θυμίζει κατοχή η κατάσταση. Η Ρόδος είναι νεκρή πόλη. Δεν κινείται τίποτα έξω. Ειδικά το βράδυ είναι... νέκρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο παραπάνω βίντεο

Αναφορικά με το συμβάν με το κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα, μιλώντας στο Open TV η Σ. Μανιά, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγία Σοφία» Ρόδου, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ο σύλλογος «ήρθε σε επαφή μαζί της. Είναι αξιοπρεπέσταση κυρία, δεν ζητά λεφτά, θέλει φαγητό για τα παιδιά της και μια δουλειά για να τα ζήσει» και πρόσθεσε ότι ο σύλλογος έχει επιληφθεί του θέματος, για να έχουν τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι ένα πιάτο φαγητό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Το γεγονός που ανέτρεψε τα σχέδια της 35χρονης