Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πρώην πεθερό της για να μην μείνει άστεγη (vid)

Newsbomb

Η δολοφονία ενός ηλικιωμένου στη Θεσσαλονίκη, εξιχνιάστηκε ένα χρόνο μετά και τα στοιχεία που έρχονται στο φως, είναι συγκλονιστικά. 

Ο γιος του θύματος και πρώην σύζυγος της γυναίκας που κατηγορείται ότι χτύπησε τον ηλικιωμένο στο κεφάλι με ένα τηγάνι και κατόπιν τον πέταξε από τις σκάλες, μίλησε για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι του και οδήγησαν στο φρικτό φινάλε.

Δείτε τι δήλωσε στο παραπάνω βίντεο

«Της είχε ζητήσει να μείνει εδώ γιατί κινδύνευε η ζωή της. Έκλαιγε, πίεζε ψυχολογικά και την κόρη μας, και στη γειτονιά τριγυρνούσε για ένα διάστημα και με πίεζαν και οι γείτονες. Αναγκάστηκα να της δώσω ένα δωμάτιο μέσα στο σπίτι να μείνει μαζί μας, με σκοπό να τη βοηθήσω, γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα», δήλωσε ο άνδρας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο ηλικιωμένος δεν ήθελε την 54χρονη στο σπίτι και υπήρχαν προστριβές στη συγκατοίκηση. Εκείνη μάλλον αντιλήφθηκε ότι θα έμενε χωρίς στέγη και αποφάσισε να βγάλει από τη μέση τον 89χρονο. Έτσι, σκηνοθέτησε την πτώση του από τις σκάλες, αφού του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα τηγάνι.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να μένει στον ίδιο χώρο. Όταν μου είπε η Αστυνομία ότι τον βρήκαν κάτω στις σκάλες, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί δεν έβγαινε έξω, νομίσαμε ότι είναι ατύχημα, αλλά ήταν η πόρτα κλειστή, δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης... Έλειπε ένα τηγάνι από τα σκεύη του σπιτιού και το κομματάκι που είναι ανάμεσα στη λαβή και το τηγάνι βρέθηκε πεταμένο δίπλα στο κρεβάτι. Καθώς ψάχναμε βρήκαμε κηλίδες σε κάποιους αρμούς», κατέληξε ο γιος του θύματος.

Πηγή: ΑΝΤ1

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μακεδόνας: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης (pics)