Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Βόλο: Μολότοφ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Newsbomb

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Παρασκευή (17/07), το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας μετά την εμπρηστική επίθεση από αγνώστους που σημειώθηκε σε ισόγειο γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε στις 2.30 περίπου τα ξημερώματα, από αυτοσχέδιο εμπρηστικό υλικό (μολότοφ) καθώς βρέθηκαν υπολείμματα τριών, εντός του χώρου.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας και πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνταν από οκτώ άνδρες με 2 υδροφόρα οχήματα και ένα βυτιοφόρο.

Δείτε εικόνες στη gallery που ακολουθεί αλλά και στο παραπάνω βίντεο:


Το συμβάν έληξε στις 5 τα ξημερώματα, με απολογισμό ένα γραφείο κατεστραμμένο ολοσχερώς, ζημιές σε παρακείμενα γραφεία και στον διάδρομο.

Από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργείται προανάκριση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση «από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε γραφείο του ισογείου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν».

Σε ανάρτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, αναφέρει ότι «τρεις μολότοφ εμφανείς, ένα γραφείο του ισογείου ολοσχερώς κατεστραμμένο, παραβιασμένα παράθυρα με σκεπάρνι, ένας όροφος πισίνα… και ένα αναπάντητο για κάθε εχέφρονα άνθρωπο γιατί; Γιατί η περιουσία του πολίτη; Γιατί το σπίτι του; Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης τις επιπτώσεις τέτοιων προθέσεων; Ευχαριστώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία για την αμεσότητα και την γρήγορη ανταπόκριση τους».

Πηγή: Magnesianews.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος: 16χρονος παλεύει για τη ζωή του - Αρρώστησε από βουβωνική πανώλη