Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός – Αχτίδα ελπίδας: Συγκλονίζει η στιγμή που αποσωληνώθηκε ασθενής στα Ιωάννινα (vid)

Χρήστος Γιαννούλης Χρήστος Γιαννούλης

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η Ελλάδα είναι στα «κόκκινα» με την πανδημία να συνεχίζει την επέλασή της καθώς ανακοινώθηκαν 2.018 νέα κρούσματα και αρνητικό ρεκόρ 608 διασωληνωμένων αλλά μέσα στη «μαυρίλα» ξεπετάχτηκε και μια αχτίδα ελπίδας από τα Ιωάννινα.

Μια από τις ελάχιστες θετικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών που αφορούν στο σύστημα υγείας και στην αφόρητη πίεση που δέχεται λόγω του δεύτερου – σφοδρότατου – κύματος του κορονοϊού, ήρθε από τα Ιωάννινα. Αυτή αφορά την αποσωλήνωση ενός 68χρονου που είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά κατάφερε να κερδίσει τη μάχη καθώς νοσηλεύτηκε για πάνω από μια εβδομάδα.

Ο εν λόγω ασθενής είχε διακομιστεί στα Ιωάννινα από την Κοζάνη και διασωλωνήθηκε στις 17 Νοεμβρίου. Μετά από «μάχη» εννέα ημερών, κατάφερε να βγει από τη ΜΕΘ. Γιατροί και νοσηλευτές ήταν εμφανώς ανακουφισμένοι για τη θετική εξέλιξη στην υγεία του 68χρονου κ. Βασίλη, ενώ του έδιναν και συγχαρητήρια που τα κατάφερε!

Ο ίδιος είχε αγωνία να μην… πέσει από το φορείο, με τους γιατρούς και του νοσηλευτές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων να του δίνουν θάρρος και να του κάνουν αστεία λέγοντάς του «Σας πάμε βόλτα, μην ανησυχείτε»…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η Ελλάδα ξεπέρασε το μέσο όρο της Ε.Ε. σε νέους θανάτους ανά εκατομμύριο πολιτών