Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες – Ενόργανη: Σοκάρει αθλήτρια - «Της χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο» (video)

Newsbomb

Σοκάρει αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η οποία τόνισε ότι έτρωγαν ξύλο από τη στιγμή που έμπαιναν μέχρι τη στιγμή που έφευγαν από το γυμναστήριο.

Η πρώην αθλήτρια μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μετά τις απίστευτες καταγγελίες κακοποίησης, σωματικής και σεξουαλικής, 22 αθλητών και αθλητριών.

Η κοπέλα, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε το ξύλο παρουσιαζόταν ως ένα συστατικό για την... επιτυχία, την ώρα που οι γονείς δεν αντιδρούσαν.

Επίσης, αποκάλυψε ότι υπήρχαν αθλητές που έψαχναν φαγητό στα σκουπίδια των ξενοδοχείων, καθώς τελούσαν υπό αυστηρή επιτήρηση στη διατροφή τους.

«Από τη στιγμή που μπαίναμε μέσα στο γυμναστήριο μέχρι τη στιγμή που βγαίναμε τρώγαμε ξύλο», ανέφερε αρχικά, η αθλήτρια, η οποία συνέχισε, λέγοντας: «Θυμάμαι να κατεβάζει μια αθλήτρια από την δοκό ισορροπίας, να παίρνει το κεφάλι της και να της το χτυπάει στον τοίχο. Τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαμε παχύνει, τρώγαμε ξύλο γιατί δεν εκτελούσαμε καλά την άσκηση, τρώγαμε ξύλο γιατί μπορεί να είχαν τα νεύρα τους με κάτι άλλο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Πότε ανοίγουν τα Λύκεια - Οι ανακοινώσεις Κεραμέως