Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Σοκαριστικές εικόνες

Newsbomb

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε νέο βίντεο – ντοκουμέντο, από το τροχαίο έξω από τη Βουλή την Παρασκευή (12/03), στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσωνας

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, το υπηρεσιακό όχημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Ακαδημίας. Φαίνεται πως προσπαθεί να κόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα για να μπει στο γκαράζ της Βουλής.

Στο ρεύμα ανόδου, διέρχονται τα οχήματα κανονικά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχίζει να κινείται προς την είσοδο. Το ταξί κόβει ταχύτητα για να τον αφήσει να περάσει. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει και σταματά μπροστά στη μπάρα που είναι κατεβασμένη. Ο 23χρονος με τη μηχανή του, κινείται δίπλα από το ταξί δεν προλαβαίνει να αντιδράσει.

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ένας άνδρας σοκαρισμένος πιάνει το κεφάλι του. Δεν μπορεί να πιστέψει την σκηνή.

Στο ίδιο βίντεο έχει καταγραφεί και η πρώτη αντίδραση των δύο αστυνομικών που επιβαίνουν στο υπηρεσιακό όχημα.

Μόλις γίνεται το τροχαίο, ο συνοδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάει τη σμπαραλιασμένη μηχανή και πηγαίνει προς τον 23χρονο που βρίσκεται στην άσφαλτο. Κρατά το κεφάλι του, σκύβει για λίγο κι ύστερα επιστρέφει προς την είσοδο και μαζί με τον οδηγό δείχνουν να ρωτούν τον φύλακα πώς έγινε το τροχαίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» για τα εμβόλια της AstraZeneca: Η ΕΕ λέει «όχι» σε 100 εκατ. επιπλέον δόσεις