Ροή Ειδήσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες εικόνες: Το άνοιγμα του εμπορίου έφερε το απόλυτο χάος στις μεταφορές (video)

Ορφέως και Αγίας Άννης η διασταύρωση Γολγοθάς για κάθε επαγγελματία οδηγό.

Ποιοί είναι όμως αυτοί οι δύο δρόμοι που για τους περισσότερους ειναι εντελώς άγνωστοι ενώ υπάρχουν κάποιοι που παρομοιάζουν αυτή τη περιοχή της Αθήνας με το Δελχί και ας βρίσκεται μόνο σε απόσταση 3χλμ από την Πλατεία Ομονοίας. Μας τους παρουσιάζει το Up stories.

Στο Ραδιόφωνο και στα νέα για την κίνηση στους δρόμους δεν θα τους αναφέρουν ποτέ, ακόμα και η Google αγνοεί θα έλεγε κανείς την ύπαρξη τους καθώς ενώ τις καθημερινές είναι μονίμως μποτιλιαρισμένοι στους χάρτες της Google θα τους δείτε πάντα πράσινους.

Μην κάνετε ποτέ το λάθος να θελήσετε να κόψετε δρόμο μέσα από τα αποκαλούμενα ως "πρακτορεία" γιατί εκτός από το μποτιλιάρισμα που θα συναντήσετε θα βρεθείτε στριμωγμένοι ανάμεσα σε θηριώδη φορτηγά κάθε τύπου και διάστασης που θα περνάνε από δίπλα σας σε απόσταση αναπνοής με χαρακτηριστική ευκολία.

Βλέπετε τα πρακτορεία μεταφοράς εμπορευμάτων προς την επαρχία και τα νησιά της χώρας μας δημιουργήθηκαν σε αυτή τη περιοχή πριν από 50 περίπου χρόνια όταν τα φορτηγά ήταν πολύ μικρότερα τόσο σε όγκο όσο και σε μάκρος.

Με την πάροδο του χρόνου τα φορτηγά μεγάλωσαν αλλά οι υποδομές παρέμειναν οι ίδιες και αν ακόμα και σήμερα καταφέρνουν να είναι λειτουργικά οφείλεται καθαρά στις οδηγικές ικανότητες των οδηγών.

Πώς προκλήθηκε το απόλυτο χάος μέσα στο Πάσχα

Η κίνηση στα πρακτορεία λόγω του κορονοϊου τους τελευταίους μήνες ήταν χαλαρή μιας και τόσο το εμπόριο όσο και η εστίαση βρισκόντουσαν σε αναστολή.

Η ξαφνική έναρξη εν όψει Πάσχα ειδικά τόσο του εμπορίου όσο και της εστίασης συγκέντρωσε στην περιοχή χιλιάδες φορτηγά όπου μετέφεραν τα φορτία τους στην περιοχή προκειμένου αυτά να μεταμορφωθούν στις νταλίκες προς όλη την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως οι οδηγοί παρέμεναν εντελώς ακίνητοι μέσα στα φορτηγά για διαστήματα μεγαλύτερα της μισής ώρας.

Πηγή: UP STORIES

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Το χρονοδιάγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας - Από 5 Μαΐου στο πρόγραμμα και της J&J

Ροή Ειδήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER