Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανέστης Βλάχος: Η διαμάχη για τη διαθήκη και η έκκληση από τον εγγονό του (vid)

Newsbomb

Σε στρατόπεδα έχει χωριστεί η οικογένεια του Ανέστη Βλάχου.

Ο εγγονός του ηθοποιού, Ανέστης, μίλησε για τη διαμάχη του πατέρα και της θείας του με αφορμή την περιουσία του αείμνηστου ηθοποιού.

«Είναι δύσκολη η απώλεια, είναι 40 ημέρες που χάσαμε τον παππού μου. Είναι δύσκολες στιγμές. Μου λείπουν οι συμβουλές του, η παρουσία του που ήταν υποστηρικτική σε κάθε βήμα της ζωής μου, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε», περιέγραψε ο Ανέστης Βλάχος, στο “Happy Day”.

«Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες αλλά για μία. Χωρίζεται απλά στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον πρώτο γάμο και στην οικογένεια που δημιουργήθηκε από τον δεύτερο γάμο. Κοινός μας παράγοντας, ενωτικός, ήταν ο παππούς» σημείωσε, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να πάρει προσωπική θέση στο θέμα.

«Είναι προσωπικά ζητήματα που αφορούν τον πατέρα μου και τη θεία μου. Είναι δικά τους θέματα, θα τα λύσουν οι ίδιοι, με τον τρόπο που θα τους φωτίσει ο Θεός. Εμείς αυτό που προσευχόμαστε ως υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι να πρυτανεύσει η λογική», συμπλήρωσε. «Είναι ανθρώπινο όταν υπάρχει μια προστριβή, οι άνθρωποι να αποστασιοποιούνται. Αυτό μερικές φορές είναι καλό, άλλες είναι κακό. Ας ελπίσουμε να πρυτανεύσει η λογική».

«Υπάρχει το σπίτι που διέμενε και κάποια αγροτεμάχια στον τόπο καταγωγής του. Νομίζω δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Ελπίζω να κάτσουν σε ένα τραπέζι γιατί έχουν το ίδιο αίμα και φυσικά ο άνθρωπος που έχει φύγει από τη ζωή θέλει να βλέπει τα παιδιά του μονιασμένα», σημείωσε.

«Αυτό που μου είπε πολλές φορές και ο παππούς μου είναι ότι δεν δημιούργησε υλική περιουσία. Όμως σου παραδίδω ένα τίμιο όνομα, που οφείλεις να διαφυλάξεις. Αν μου δινόταν η επιλογή να διαλέξω ανάμεσα σε υλικά αγαθά ή το όνομα "Ανέστης Βλάχος", αυτό θα διάλεγα», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Συγγενείς και φίλοι αναζητούν εκείνον που τράβηξε τη φωτογραφία από το νεκροτομείο

Καιρός: Πότε ξεκινούν και πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες – Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα

Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Με καταθέσεις γιατρών συνεχίζεται η δίκη

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER