Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

«Μύλος» στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: Τσακωμός στον «αέρα» με τον «Δρ. Γιώργο Ζουγανέλη»

Newsbomb

Μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ζουγανέλη που ζήτησε να εμφανιστεί με την ιδιότητα του τέως καθηγητή στο Nagoya Institute of Technology της Ιαπωνίας, τους παρουσιαστές και τους συμμετέχοντες στο πάνελ.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου (11.12) στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ζουγανέλη, ο οποίος φιλοξενήθηκε για να παρουσιάσει τις απόψεις του σχετικά με τα εμβόλια και τις ενστάσεις που έχει για αυτά. Ο κ. Ζουγανέλης ζήτησε να παρουσιαστεί εξαρχής ως τέως καθηγητής στο Nagoya Institute of Technology της Ιαπωνίας, καθώς δεν είδε την κάρτα με το όνομά του στην οθόνη και φάνηκε να έχει από την πρώτη στιγμή μεγάλη ένταση.

Όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής του ανέφεραν πως τα τεχνικά ζητήματα θα τα λύσουν εκείνοι κι εκείνος κλήθηκε να δώσει τις απόψεις του, ο κ. Ζουγανέλης αντέδρασε έντονα λέγοντας «Όχι δεν έχει “αφήστε τα τεχνικά, όλα πρέπει να γίνονται ωραία. Θα μπει ο τίτλος. Δεν θα πείτε ο καθηγητής τάδε». Ο Νίκος Ρογκάκος του ζήτησε να είναι ευγενής με εκείνον να κλείνει το τηλέφωνο!

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ρογκάκος ανέφερε «Δεν θα κάνουμε τη συζήτηση με αυτά τα οποία θέλει ο κ. Ζουγανέλης. Θα γίνει όπως πρέπει να γίνει. Όταν ξεκινά να μιλά θα βάλουμε το τίτλο που θέλει. Αν θέλει ας επικοινωνήσει ξανά. Η συζήτηση θα γίνει με δημοσιογραφικούς όρους και θα ρωτάμε αυτά που εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να ρωτάμε, και ο κ. Ζουγανέλης θα απαντά σε αυτά που θέλει εκείνος να απαντά. Συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη».

Παρόλα αυτά, ο κ. Ζουγανέλης εμφανίστηκε μετά από λίγο ξανά στην εκπομπή και άρχισε να μιλά… για τον εαυτό του. «Να πούμε μερικά πράγματα για μένα. Είμαι τέως καθηγητής στο Nagoya Institute of Technology σε θέμα μετα-υλικών. Υπήρξα καθηγητής και επειδή η Ιαπωνία έχει και μετά το καθηγητιλίκι άλλα πράγματα γιατί είναι βιομηχανία, κάνουμε κι άλλα πράγματα εδώ πέρα. Δεν έχουμε μείνει δηλαδή στο καθηγητιλίκι».

Ακολούθως, εξήγησε γιατί είναι αντίθετος με τα mRNA εμβόλια, ωστόσο, αφού ανέπτυξε τις απόψεις του «επιτέθηκε» στους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής, μεταξύ των οποίων ήταν ο καθηγητής Γενετικής κ. Τριανταφυλλίδης, και ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής κ. Σαρηγιάννης. Όταν ο κ. Ζουγανέλης άρχισε να δέχεται ερωτήσεις, ανέβασε τον τόνο της φωνής του κι άρχισε να φωνάζει «θέλετε να μου κλείσετε το στόμα, αφήστε με να μιλήσω». Του επισημάνθηκε πως του δίνεται βήμα και δεν ευσταθεί αυτό που υποστηρίζει, με τον ίδιο να απαντά ότι η συζήτηση είναι στημένη, ενώ αποκάλεσε ψεύτη τον κ. Τριανταφυλλίδη.

Τόσο ο Παναγιώτης Στάθης όσο και ο Νίκος Ρογκάκος με παρέμβασή τους τόνισαν ότι είναι απαράδεκτο να αποκαλείται ψεύτης στον αέρα ένας Έλληνας καθηγητής, με τον κ. Ζουγανέλη να απαντά «Ποιοι είσαστε; Συνέχεια ψέματα λέτε», με τη συζήτηση να τελειώνει και τους δυο παρουσιαστές να ζητούν συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τον έντονο διάλογο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Κύματα στον Φλοίσβο παρέσυραν ρεπόρτερ – Διέκοψε για διαφημίσεις ο Νίκος Μάνεσης (vid)

Ο κορονοϊός έφυγε, η παροσμία μένει: Πώς είναι να σου μυρίζουν όλα σαν χαλασμένο κρέας

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού: Έκλεισε η Α21 - Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση