Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η πόλη ζωντάνεψε και πάλι με αποκριάτικους ήχους (pics+vid)

Newsbomb

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα, παρότι η πανδημία προκάλεσε και πάλι «μπλοκάρισμα» των καρναβαλικών μαζικών εκδηλώσεων και παρελάσεων.

Μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και επισκέπτες πλημμύρισαν το κέντρο της Πάτρας το πρωί του Σαββάτου, με την καρναβαλική διάθεση να ξεχειλίζει. Ο άστατος καιρός δεν πτόησε όσους ήθελαν να ζήσουν την χαρούμενη «τρέλα» της πόλης το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς.

Ασφυκτικά γεμάτα καφέ και εστιατόρια και ομάδες καρναβαλιστών, «σάρωναν» το κέντρο της Πάτρας προσελκύοντας τα βλέμματα όλων.

Στην πλατεία Γεωργίου έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων η Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς» υπό τη διεύθυνση του Ευρυσθένη Χατζηγιάννη άφησε το ιδιαίτερο αποτύπωμά της με πολύχρωμες εικόνες, ρυθμούς και μελωδίες ενθουσιάζοντας το κοινό.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Στη Ρήγα Φεραίου η Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού (Μπάντα του Δήμου Πατρέων) υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Λούκα κατέθεσε τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα παιανίζοντας καρναβαλικά τραγούδια και σκοπούς και φτιάχνοντας μια αυθεντική αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Με πληροφορίες από: carnivalpatras, tempo24.news