Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Στα ύψη η αγωνία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα (video)

Newsbomb

Δύσκολες στιγμές ζουν οι κάτοικοι του χωριού Αρμένοι, στα Χανιά, περιμένοντας να μάθουν κάτι νεώτερο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξακολουθεί να αγνοείται, παρά τις έρευνες.

Σύμφωνα με το cretapost, οι κάτοικοι του χωριού χαρακτηρίζουν την οικογένεια του Βαγγέλη «εξαιρετική» και όλοι ελπίζουν σ’ ένα θαύμα για να βρεθεί το παλικάρι.

xwrio vaggeli 1

«Φυσικά και δεν πρέπει να κλείσει το θέμα αν δεν μάθουμε τι έχει γίνει. Και σίγουρα δεν έχουν βγει στον αέρα όλα αυτά που έχουν συμβεί. Πάρα πολλά πράγματα δεν έχουν ειπωθεί από κάποιους ανθρώπους οι οποίοι τα ξέρουν και σιωπούν. Και φυσικά όχι εδώ στα Γιάννενα. Κάποιοι φοβούνται και πρέπει να βρεθεί τι είναι αυτό που φοβούνται γιατί από ‘κει θα βρεθεί η άκρη για να βρεθεί και ο Βαγγέλης» τονίζει ένας κάτοικος στην κάμερα του cretapost.

Επίσης οι κάτοικοι με όλα αυτά που έχουν βγει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «αισθάνονται αποσβολωμένοι». Όπως χαρακτηριστικά λένε «δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Έχουνε πάρα πολλά πράγματα ειπωθεί πάρα πολλές εικασίες οι οποίες θα καταρριφθούν όταν βρεθεί η πραγματική αλήθεια.