Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νικολούλη για Γιακουμάκη: «Ο Βαγγέλης κουβαλούσε το μαχαίρι πάνω του»

Νεφέλη Σκαρλίδου Νεφέλη Σκαρλίδου

«Πίστευα εξαρχής ότι είναι αυτοκτονία, γιατί ο Βαγγέλης ήταν ένα παιδί πιεσμένο, που δεν μιλούσε, δεν ζητούσε βοήθεια, αλλά τα έπνιγε όλα μέσα του», αναφέρει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η παρουσιάστρια, μια ημέρα με την ανακάλυψη της σορού του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ότι η ίδια πίστευε από την πρώτη στιγμή ότι ο φοιτητής είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε, «πίστευα εξαρχής ότι είναι αυτοκτονία, γιατί ο Βαγγέλης ήταν ένα παιδί πιεσμένο, που δεν μιλούσε, δεν ζητούσε βοήθεια, αλλά τα έπνιγε όλα μέσα του. Έκανα σήμερα μια επαφή με παιδιά της σχολής, και συνειδητοποίησα το εξής: πως τις τελευταίες ημέρες ο Βαγγέλης ήταν πάρα πολύ πιεσμένος», και συνέχισε λέγοντας σχετικά με το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του, «πρέπει να κουβαλούσε πάνω του αυτό το κοφτερό αναδιπλούμενο μαχαίρι, γιατί ο συγκάτοικος του δεν τον είδε να το παίρνει από το δωμάτιο, δεν το αναγνώρισε όταν του το έδειξαν χθες οι αστυνομικοί, και δεν υπήρχε παρόμοιο στην τραπεζαρία. Το γεγονός ότι μετά τις εκλογές φτάσαμε σε αυτή την επίθεση στο διάδρομο, δείχνει το θράσος του παιδιού που του επιτέθηκε».

Η Αγγελική Νικολούλη εξέφρασε τη σιγουριά της ότι άτομα μέσα από την Γαλακτοκομική Σχολή που έβλεπαν τα περιστατικά βίας εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, θα μιλήσουν, «Κάποια στιγμή θα μιλήσουν, το βλέπω. Με την κατάλληλη προσέγγιση θα μιλήσουν. Έχουν τόσο πολύ επηρεαστεί από αυτή την ιστορία γιατί υποψιάζονταν την κατάληξη, αλλά δεν την περίμεναν. Τώρα λοιπόν που ήρθαν αντιμέτωπα με τον θάνατο, ράγισε η ψυχούλα τους και θα μιλήσουν».

«Απευθύνω έκκληση σε ανθρώπους της σχολής. Όπως έδωσαν στην αρχή στοιχεία και λεπτομέρειες σε μένα στην πρώτη εκπομπή, ας τα δώσουν και σε αυτούς που πρέπει! Μήπως και δούμε την τιμωρία σε αυτούς τους ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι θα πηδάνε από τα παραθυράκια του νόμου», κατέληξε η κ. Νικολούλη, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί.