ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Λουλούδια και κεριά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Λουλούδια και κεριά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός

Η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη έπεσε το πρωί της Κυριακής (15/03)– Θρηνεί το πανελλήνιο

Μερικά λουλούδια και ένα κεράκι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχουν εναποθέσει οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου 20χρονου στο σημείο όπου βρέθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής η σορός του.

Ο 20χρονος Βαγγέλης βρέθηκε νεκρός την Κυριακή λίγο μετά τις 8 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης της Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του.

Καθώς το χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει ένα δικό της παιδί, η θλίψη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου και η οργή για αυτούς που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, είναι έκδηλες στους κατοίκους των Αρμένων Ρεθύμνου.

Οι υπηρεσίες και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη, ημέρα που πιθανότατα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Βαγγέλη, σε ένδειξη πένθους, όπως δήλωσε στο Mega, ο δήμαρχος του χωριού.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο φοιτητή, μετά από αυθόρμητο κάλεσμα πολιτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το δημαρχείο Ρεθύμνου και θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης.

Σχετικές ειδήσεις