Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα bullying φέρεται να ήταν η 22χρονη που μαχαίρωσε συμφοιτήτριές της (video)

Newsbomb

Θύμα bullying φαίνεται ότι ήταν η 22χρονη μαθήτρια σε σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου τρεις συμμαθήτριές της με μαχαίρι.

Πανικός επικράτησε στη σχολή ΟΑΕΔ στου Ρέντη την Πέμπτη έπειτα από επεισόδιο που ξέσπασε ανάμεσα σε μαθήτριες, όταν μια 22χρονη κοπέλα επιτέθηκε σε συμφοιτήτριές της με μαχαίρι με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Αστυνομική Τμήμα.

Οι τρεις κοπέλες- οι δύο αλβανικής καταγωγής 20 και 21 ετών αντίστοιχα και μία Ελληνίδα 20 ετών- έφεραν τραύματα από μαχαίρι στα χέρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της, ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν στη σχολική αίθουσα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και σημειώσεις.

Οι τρεις κοπέλες που δέχθηκαν την επίθεση αρνούνται πως πείραζαν την κοπέλα, χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της συμμαθήτριάς τους και είπαν ότι η επίθεση που δέχθηκαν ήταν απρόκλητη.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της;

«Την κορόιδευαν και την έβριζαν τα παιδιά στο σχολείο» υποστήριξε η Ελισάβετ Κοσίδη, μητέρα της 22χρονης, στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Τα κορίτσια που μαχαίρωσε η κόρη μου της είχαν επιτεθεί στο παρελθόν» ισχυρίστηκε η μητέρα της 22χρονης ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχε παρέες και φιλίες και δεν ήθελε να βγαίνει βόλτες.

Αναφερόμενη σε περιστατικό στο παρελθόν, η κ. Κοσίδου ανέφερε ότι «χτύπησαν το παιδί μου ενώ ήταν εγχειρισμένο».

Ο πατέρας της 22χρονης μίλησε στο MEGA για το περιστατικό και υποστήριξε ότι οι συμμαθητές της κόρης του την πείραζαν, ενώ είπε χαρακτηριστικά, «κάτι πολύ μεγάλο έγινε και αντέδρασε έτσι».