Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μικροένταση έξω από τη Βουλή – Στο πλευρό των διαδηλωτών η Ζωή (Video)

Newsbomb

Το τεχνητό φράγμα με τις «κλούβες» των ΜΑΤ έξω από τη Βουλή εξόργισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζήτησε από τους αστυνομικούς να επιτρέψουν την πρόσβαση των πολιτών στο κοινοβούλιο - Μικροένταση σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (20/05) όταν αστυνομικοί εμπόδισαν διαδηλωτές να περάσουν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου

Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται σε εργαζόμενους και συνταξιούχους που κάνουν πορεία, να φτάσουν στη Βουλή.

Στην πορεία συμμετείχαν συνταξιούχοι, γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Η ένταση προκάλεσε την παρέμβαση της προέδρου της Βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία βγήκε από το Κοινοβούλιο και ζήτησε από τους αστυνομικούς το λόγο που δεν επιτρέπουν την είσοδο στους πολίτες.

«Η δική μου εντολή είναι η Βουλή να είναι ανοιχτή. Να μου δώσεις αναφορά και εξηγήσεις: Γιατί έχετε κλείσει την πρόσβαση της Βουλής; Δεν είναι αυτή εικόνα Βουλής σε μια Δημοκρατία. Θα ήθελα να έχω εγγράφως μια πλήρη εικόνα» είπε η Πρόεδρος της Βουλής απευθυνόμενη προς τους αστυνομικούς.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου για άλλη μια φορά απέδειξε ότι θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται ειρηνικά και που δεν έχουν καμία πρόθεση να δημιουργήσουν προβλήματα.