Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σάμος: 6 μικρά παιδιά ανάμεσα στα θύματα του ναυαγίου (vid&pics)

Newsbomb

Τελειωμό δεν έχουν τα θανατηφόρα ναυάγια στη θάλασσα του Αιγαίου. Ο φόβος ότι η επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο θα «βοηθούσε» την θάλασσα να ξεβράζει πτώματα προσφύγων επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Όπως αναφέρει το i-samos.gr, ένα ακόμη ναυάγιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/11/2005) στην περιοχή Γαλάζιο, όταν μια πλαστική βάρκα με 27 περίπου επιβαίνοντες αναποδογύρισε κοντά στην ακτή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτή πολλά γυναικόπαιδα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής, του Συλλόγου Αυτοδυτών, και της ΕΟΔ, αλλά και ψαράδες και κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν με σκάφη και με άλλα μέσα στην περιοχή, προκειμένου να βοηθήσουν ναυαγούς!

Δυστυχώς από τις έρευνες έχουν ανασυρθεί από το κουφάρι του σκάφους 11 άνθρωποι εκ των οποίων τα 6 μικρά παιδιά από 7 μηνών έως 5 ετών, και 5 γυναίκες!!!

Οι έρευνες ακόμη και τώρα συνεχίζονται, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες των ναυαγών πιθανολογείται πως αγνοούνται άλλα 2 άτομα...