Κραυγή αγωνίας από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ: Πάμε ολοταχώς για λουκέτο!

Δυναμικές κινητοποιήσεις προανήγγειλε για την ερχόμενη Τρίτη (01/12/2015) έξω από το υπουργείο Οικονομικών ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων της Υπερνομαρχίας Αττικής Γιώργος Πουλημάς, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει φορολογία στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ οδηγεί τον κλάδο σε πλήρη αφανισμό και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους αντιμέτωπους με το φάσμα της ανεργίας.

Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

1'

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΙΛΑ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR KAI ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖ

Ο ίδιος καταγγέλλει στην κάμερα του Newsbomb.gr ότι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ δέχονται σκληρή επίθεση από οργανωμένα συμφέροντα, ενώ ξεκαθαρίζει πως η φορολόγηση των τυχερών παιχνιδιών στέλνει τους παίκτες στον παράνομο τζόγο, γεγονός που συνεπάγεται τεράστια απώλεια εσόδων για τον κρατικό κορβανά.

«Υπάρχει μια επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία θέλει να τιθασεύσει την αγορά των τυχερών παιχνιδιών. Κάποιοι τους κάνουν το χατίρι», επισημαίνει – μεταξύ άλλων – ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων της Υπερνομαρχίας Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή