Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο: Στραγγαλισμένος ο άνδρας που βρέθηκε στον κάδο απορριμάτων

Newsbomb

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (12/01/2017) στην Αστυνομία έπειτα από τον εντοπισμό πτώματος σε κάδο απορριμμάτων στον Άγιο Δημήτριο.

Το φονικό έγινε πριν 20 μέρες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή - Η ταυτότητα που βρέθηκε πεταμένη και οι έρευνες των Αρχών

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο εύρημα βρέθηκε υπάλληλος καθαριότητας, όταν σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ηροδότου, στον Άγιο Δημήτριο εντόπισε πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος του άγνωστου άνδρα οφείλεται σε στραγγαλισμό σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος του άγνωστου άνδρα, η σορός του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε κάδο απορριμμάτων στον Άγιο Δημήτριο, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλικία του άνδρα, είναι άνω των 70 ετών και όχι γύρω στα 45- 50 ετών όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, ενώ ο θάνατός του τοποθετείται χρονολιογικά τουλάχιστον είκοσι ημέρες πριν.Να σημειωθεί ότι ο κάδος

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε κοντινή απόσταση από το σημείο βρέθηκε και μία ταυτότητα που απεικονίζει άνδρα με ημερομηνία γέννησης το 1944 με τις Αρχές να εκτιμούν ότι ανήκει στο πτώμα.

Τέλος, οι Αρχές δεν αποκλείουν επίσης να πρόκειται για άστεγο αφού το θύμα φορούσε τέσσερις μπλούζες.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε η σορός