Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Υπάτιος Πατμάνογλου: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγικού πατέρα - Δείτε το βίντεο

Newsbomb

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε μπροστά στα μάτια του την οικογένειά του να σκοτώνεται με τον πιο φρικτό τρόπο.

Ο άτυχος 41χρονος, ο οποίος έχασε την 33χρονη γυναίκα του και τον μόλις τριών χρονών γιο του, όταν έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα μια Porsche, μιλά για πρώτη φορά on camera και συγκλονίζει.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της τραγωδίας

«Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό. Είχα περάσει διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα ότι ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συμβαίνει να μην τύχει ούτε στον χειρότερο εχθρό, να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη την οικογένειά του καμένη», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Όλα έγιναν μέσα σε 5 – 10 δευτερόλεπτα. Ξαφνικά κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός και νόμιζα ότι η έκρηξη ήταν μέσα από την τουαλέτα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, βγήκα να πω στη γυναίκα μου "α ρε κοριτσάκι μου, τι πήγα να πάθω" και βλέπω την οικογένειά μου καμένους».

«Ψάχνω να βρω δεξιά αριστερά τι έγινε και βλέπω λίγο πιο κάτω στα χωράφια μια Porsche. Από τη ζάντα και τα δισκόφρενα το κατάλαβα. Ήταν στα 10 μέτρα», περιγράφει.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συγκλονίζει όταν αποκαλύπτει πως είδε μπροστά στα μάτια του νεκρό και τον οδηγό της Porsche: «Είδα και τον οδηγό νεκρό μπροστά στα μάτια μου, ένα παιδάκι». «Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους, κι αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν» λέει με «σπασμένη» φωνή και αποφεύγει να μιλήσει για το ποιος φταίει για το πολύνεκρο τροχαίο. «Φταίει, δεν φταίει η ψυχούλα του το ξέρει. Τέσσερις ζωές έφυγαν».

Ο 41χρονος άνδρας εκτιμά πως το πιθανότερο ήταν πως η Porsche που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του παρασύροντας στο θάνατο τους δυο νεαρούς επιβάτες της, τη γυναίκα και το παιδί του να «πήγαινε με πάνω από 300».

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση του 41χρονου στο Facebook

Ερευνών συνέχεια

Πολλά ερωτήματα γύρω από το πώς και το γιατί αυτού του φρικτού τροχαίου δυστυχήματος παραμένουν αναπάντητα.

Οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα ευρήματα από το σημείο της τραγωδίας, μεταξύ αυτών το ελαστικό που βρέθηκε και δείχνει να έχει κατασκευαστεί την 48η εβδομάδα 2006, δηλαδή ήταν πάνω από 10 ετών αλλά και τα φρένα του πολυτελούς αυτοκινήτου που σκόρπισε το θάνατο.

Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται με τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον 24χρονο οδηγό της Porsche καθώς η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει ο οδηγός αλκοόλ και αυτό να έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.

Παράλληλα, «χτενίζει» βίντεο από άλλα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, προκειμένου να δει τη συμπεριφορά οδηγού και οχήματος πριν το τροχαίο, αν δηλαδή υπήρχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο αλλά και το πως οδηγούσε ο 24χρονος.