Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή σοκ – Η μυστηριώδης συνάντηση της Ειρήνης με δύο άνδρες λίγο πριν βρεθεί νεκρή

Newsbomb

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει μάρτυρας - «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη – Ποιοι ήταν αυτοί οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη μητέρα – Σοκάρουν τα όσα περιγράφει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μητέρας τριών παιδιών στο Αγρίνιο που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της με εγκαύματα.

Μία νέα μαρτυρία - «κλειδί» ήρθε στο φως της δημοσιότητας, που αναμένεται να ανατρέψει τα πάντα. Όπως αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας σε εκπομπή του «Ε», ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της παραλία του Λούρου.

Η παραλία του Λούρου είναι μια περιοχή περίπου 15 χιλιόμετρα από το χωριό της 44χρονης, με σχετικά δύσκολη πρόσβαση, καθώς εκεί υπάρχει χωματόδρομος που οδηγεί σε ιχθυοτροφεία κοντά στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου - Αιτωλικού.

Ο άνθρωπος αυτός, που εργάζεται στην περιοχή της παραλίας του Λούρου, το μεσημέρι του Σαββάτου, είδε μπροστά του ένα αυτοκίνητο. Πρόκειται, σύμφωνα με τον ίδιο, για το αυτοκίνητο της 44χρονης.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε του έκανε τεράστια εντύπωση πώς αυτό το αυτοκίνητο κατάφερε να περάσει μέσα από αυτή τη δύσκολη διαδρομή της παραλίας του Λούρου, καθώς λόγω βροχών οι χωματόδρομοι είναι εξαιρετικά δύσβατοι.

Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν τρία άτομα

Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, είδε να κατεβαίνουν από μέσα αυτό τρία άτομα. Η μία, όπως υποστήριξε ο μάρτυρας, ήταν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη και άλλοι δύο άνδρες, αδύνατοι, ο ένας με κοντά μαλλιά και ο άλλος με μακριά μαλλιά.

Η κοπέλα στάθηκε πάνω σε μία γέφυρα που υπάρχει στην περιοχή και για λίγα λεπτά κοίταζε τη λιμνοθάλασσα. Κοιτούσε επίμονα έναν φίλο του ανθρώπου που έδωσε τη μαρτυρία, που βρισκόταν επίσης εκεί, σαν κάτι να ήθελε να του πει.

Τότε ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά με άσχημο τρόπο είπε στην κοπέλα: «Μπες μέσα μωρή κ…!», ανέφερε ο μάρτυρας.

Αφού η κοπέλα μπήκε μέσα, στο πίσω κάθισμα, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά μπήκε στη θέση του οδηγού και ο άνδρας με τα κοντά μαλλιά στη θέση του συνοδηγού και αποχώρησαν από το σημείο.

Η αστυνομία γνωρίζει για τη συγκεκριμένη μαρτυρία και ερευνά εάν όντως η κοπέλα που εμφανίστηκε στην παραλία του Λούρου ήταν όντως η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η τελευταία εικόνα της άτυχης Ειρήνης

Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης μητέρας, καταγράφονται σε βίντεο που δόθηκε σε δημοσιότητα από το STAR. Η 44χρονη Ειρήνη περνάει με το αυτοκίνητό της έξω από φούρνο στην περιοχή Παραβόλα. Δεν υπάρχει συνεπιβάτης και η Ειρήνη φαίνεται να φορά μία λευκή μπλούζα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο - ντοκουμέντο