Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένος ο γιος του 73χρονου που σκοτώθηκε στη Μεταμόρφωση: «Πήγε άδικα ο πατέρας μου»

Newsbomb

Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του οχήματος που το πρωί της Πέμπτης (24/5)«καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου στην περιοχή της Μεταμόρφωσηςμε αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 73χρονος άντρας και να τραυματιστούν ακόμη τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ένα 9χρονο κοριτσάκι.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες το όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος (μέσα το αυτοκίνητο ήταν και η 9χρονη κόρη του) βγήκε από την πορεία του και έπεσε πάνω στη στάση όπου παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 73χρονο.

Ο 44χρονος ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ, δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει επίσημη κατάθεση στην Αστυνομία για το πώς προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο.

Την ίδια στιγμή, συντεντριμμένα είναι τα παιδιά του άτυχου 73χρονου. Βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα και δεν επέστρεψε.«Κάθε πρωί για λόγους υγείας περπατούσε κανά δυο χιλιόμετρα. Το έκανε κάθε μέρα αυτό. Ακολουθούσε πάντα τρεις διαδρομές, η μια από τις τρεις δεν του βγήκε ρε παιδιά. Δεν θα ήθελα ούτε για τον άνθρωπο που το έκανε να πω τίποτα. Τι να πω, ότι αυτός το ήθελε; Πήγε άδικα ο Μπαρμπακώτσος», δήλωσε ο γιος του στο δελτίο του Star.

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης: Μεταμόρφωση: Αποκάλυψη – βόμβα από την 9χρονη κόρη του οδηγού: «Ο μπαμπάς έτρεχε»