Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση φαντάρου: Η μαρτυρία - «φωτιά» που ανατρέπει τα ΠΑΝΤΑ και το εφιαλτικό σενάριο (pics-vid)

Newsbomb

Εξαφάνιση | φαντάρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρουΣαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες, ενώ ταξίδευμε μετο πλοίο «Νήσος Ρόδος» - Τι αναφέρουν νέες μαρτυρίες - Γιατί οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του στη Χαλκίδα - Ο βασικός ύποπτος, τα «στέκια» του και το σενάριο της απαγωγής

Ξημερώματα Πέμπτης (28/06/2018) - Ο 23χρονος φαντάρος Σαράντης (Τάκης) Κολλιαδέλης εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ενώ επέστρεφε με το πλοίο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο, όπου υπηρετούσε, στον Πειραιά.

Τριεις εβδομάδες μετά ο άτυχος φαντάρος παραμένει εξαφανισμένος. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη του παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, περιπλέκοντας περισσότερο στο μυστήριο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Σαράντη Κολλιαδέλη δεν είναι άλλος από έναν Ρομά, ο οποίος επισκέπτεται συχνά τη Χαλκίδα και φέρεται να είναι ο λόγος που ο 23χρονος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

«Μήπως τελικά η άκρη του νήματος ξεκινά από τα στέκια του στη Χαλκίδα και καταλήγει στο στρατόπεδο της Χίου;», «Μήπως τελικά ο τρόμος και η εξαφάνιση προήλθαν από έναν ανοιχτό λογαριασμό;», είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Τα σενάρια πολλά. Κάποια θέλουν τον Τάκη να συναντά έναν παλιό γνώριμο μέσα στο στρατόπεδο και από εκεί να αρχίζουν όλα.

Στη Χαλκίδα οι έρευνες

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στη Χαλκίδα και στις επαφές που είχε εκεί ο 23χρονος αγνοούμενος.

Τα στόματα όσων γνωρίζουν κάτι παραπάνω για την υπόθεση στη Χαλκίδα δύσκολα ανοίγουν, ωστόσο νέες μαρτυρίας από τη γειτονιά του Τάκη δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο κλειστός, σαν τρομοκρατημένος… Μέσα στο στρατόπεδο ήταν φαντάροι από Λιόσια, Μενίδι. Μπορεί να είναι τσιγγάνοι και να του έκαναν κακό αυτοί. Μπορεί να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έχει κρυφτεί», υποστηρίζει χαρακτηριστικά ένας άνδρας σε μαρτυρία του, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «οι παρέες του τον οδήγησαν σε αυτήν την εξαφάνιση. Ήταν λίγο περίεργες…».

Όλοι ξέρουν ότι φοβόταν, κανείς όμως τι. Την απάντηση θα τη δώσουν τα αποτελέσματα των ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου φαντάρου, Αθανάσιος Τάρτης επιβεβαίωσε ότι οι διωκτικές Αρχές ερευνούν στοχευμένα τις κινήσεις δύο προσώπων, τα οποία φαίνεται να γνωρίζουν πολλά σχετικά με τον 23χρονο.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι που για εμάς θεωρούνται ύποπτοι και η έρευνα για την εμπλοκή τους συνεχίζεται. Συλλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα στοιχεία και εκτιμούμε ότι πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Τάρτης.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την εξαφάνιση του φαντάρου

Το εφιαλτικό σενάριο της αρπαγής και η εξαφάνιση του «φίλου»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο προσκήνιο έχει μπει και το σενάριο που θέλει τον 23χρονο να έχει πέσει θύμα αρπαγής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει ότι το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα φέρεται να συνδέεται με το χώρο του Στρατού και εκεί γνωρίστηκε με τον αγνοούμενο Τάκη Κολλιαδέλη.

Μεγάλη, ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου, ένα άλλο πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του φαντάρου χάθηκε από προσώπου γης.

Ο Κώστας Κολλιαδέλης, ο πατέρας του φαντάρου επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή, λέγοντας: «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος… Δεν μπορώ να πω αν είναι από το στρατιωτικό ή οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνά του, έχει χαθεί και οι Αρχές τον ψάχνουν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση φαντάρου: Νέες αποκαλύψεις περιπλέκουν το μυστήριο – Ο βασικός ύποπτος και τα «στέκια»

Μυτιλήνη: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον λοχία που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος