ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον λοχία που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος

Μυτιλήνη: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον λοχία που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος

Θρίλερ με τον λοχία που εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στη Μυτιλήνη - Μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση - Ποια η κατάσταση της υγείας του - Ώρες αγωνίας για τη γυναίκα του που είναι έγκυος

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 30χρονου επαγγελματία οπλίτη Μ.Γ., καθώς φαίνεται να διαφεύγει τον κίνδυνο. Μετά το επιτυχημένο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/07/2018) με C130 στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ωστόσο, η κατάσταση του παραμένει ακόμα κρίσιμη.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) Λοχίας Τεθωρακισμένων Μ.Γ., που υπηρετεί σε Μονάδα της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ), αυτοπυροβολήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες με το υπηρεσιακό του όπλο στο στρατόπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα πάντως με το περιβάλλον του, δεν είχε λόγο να προβεί σε απονενοημένη ενέργεια, δηλαδή να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν μάλιστα λόγο για εργατικό ατύχημα, αφού ήταν ειδικευμένος οπλουργός.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο άτυχος οπλίτης κατάγεται από την Καζακστάν, είναι έγγαμος και σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.gr είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού ενώ σε λίγες ημέρες περιμένει και το δεύτερο παιδί του αφού η σύζυγός του είναι έγκυος.

Πηγή φωτογραφίας: Lesvosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Θρίλερ από τις αποκαλύψεις για το βαριά τραυματισμένο λοχία

Εξαφάνιση φαντάρου: Νέες αποκαλύψεις περιπλέκουν το μυστήριο – Ο βασικός ύποπτος και τα «στέκια»