Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στο Κρανίδι: Ο 30χρονος Θοδωρής κάηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Newsbomb

Τον αποκαλούσαν «γητευτή των αλόγων» καθώς ίππευε από μικρό παιδί

Μπροστά στα μάτια του πατέρα του κάηκε από ηλεκτροπληξία ένας άνδρας μόλις 30 ετών.

Ο άτυχος Θοδωρής, άφησε πίσω του δύο μικρά παιδιά και μία νεαρή σύζυγο σε κατάσταση σοκ. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (27/2) όπου φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτισαν για πάντα.

Ο άτυχις Θοδωρής ήταν πολύ αγαπητός στην περιοχή και όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον «γητευτή των αλόγων» όπως τον αποκαλούσαν, καθώς ίππευε από μικρός. «Ήταν εργατικό παιδί, οικογενειάρχης. Τις καλές ημέρες πέρναγε με το άλογο από εδώ…» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Καιγόταν μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Η γυναίκα του δεν μπορεί να ψελλίσει λέξη από τη στιγμή που έμαθε τα κακά μαντάτα. Ο άνθρωπος της έφυγε από ηλεκτροπληξία κι εκείνη έμεινε μόνη της να μεγαλώνει τα δύο τους παιδιά ηλικίας ενός και τριών ετών. Σε σοκ είναι και οι γονείς του. Ο πατέρας του, είδε τον γιο του να καίγεται μπροστά στα μάτια του, χωρίς να μπορεί να τον βοηθήσει.

Ο άτυχος Θοδωρής βρισκόταν στο κτήμα του, στην περιοχή Καταφύκι στο Κρανίδι. Μαζί με τον πατέρα του και έναν φίλο του εκτελούσαν χωματουργικές εργασίες, όταν ξαφνικά ακούμπησε στο μεταλλικό επίτονο μιας κολόνας της ΔΕΗ, τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης, πάνω από 20.000 VOLT και βρήκε τραγικό θάνατο.

«Άξιος, είχε μεγάλο πάθος με τα ζωντανά και είναι αμαρτία που χάθηκε αυτό το παλικάρι» λέει κάτοικος της περιοχής.

«Αγόρασε ένα λευκό άλογο για την κόρη του κι ένα μαύρο για τον γιο του»

Ο 30χρονος Θοδωρής είχε 6 άλογα και το κτήμα του το επισκεπτόταν καθημερινά κόσμος για να δει από κοντά τα όμορφα τετράποδα. Μάλιστα, ο 30χρονος είχε πάρει μετάλλια από ιππικούς αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

«Έπαιρνε μέρος σε αγώνες που γινόταν και εδώ και έξω. Έχει πάρει ένα άλογο όταν γεννήθηκε το πρώτο του αγοράκι ο Βασίλης και μετά πήρε άλλο ένα όταν γεννήθηκε το κορίτσι. Για να τα έχει για τα παιδιά από την αρχή. Έχει πάρει ένα άσπρο άλογο για το κοριτσάκι και ένα μαύρο για το αγοράκι» λέει κουμπάρος του 30χρονου Θοδωρή.

Διαβάστε επίσης:

Αργολίδα: Αυτός είναι ο 30χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα - Κάηκε ζωντανός μπροστά στο φίλο του

Παραδοχή Νίμιτς: Υπάρχουν ζητήματα στην εμπορική χρήση του ονόματος «Μακεδονία»

«Βόμβα» από Βρυξέλλες για δώρα και αναδρομικά