ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

«Αναγκαστήκαμε να τον κάψουμε!»

«Αναγκαστήκαμε να τον κάψουμε!»
Οι τράπεζες δεν φρόντισαν για την ανάπαυση της σορού του 52χρονου, που οι ίδιες «δολοφόνησαν»...

Την παραμικρή ευαισθησία δεν έδειξαν οι τράπεζες, που μέσω των εισπρακτικών εταιρειών πίεσαν κυριολεκτικά μέχρι θανάτου έναν οικογενειάρχη, προκειμένου να πληρώσει δύο δόσεις του δανείου του, σύμφωνα με τις καταγγελίες της συζύγου του.

Η αποκάλυψη του newsbomb, για την τραγική περίπτωση του Δημήτρη Δ., ο οποίος υπέστη έμφραγμα μετά από απειλές εισπρακτικής εταιρείας, έχει δημιουργήσει σάλο. Αυτό, όμως, που θα αποκαλύψουμε σήμερα, πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα και παγώνει το αίμα.

Η οικογένεια του άτυχου άνδρα, αναγκάστηκε να τον κάψει, καθώς δεν είχε χρήματα να φέρει τη σορό του από τη Νυρεμβέργη! «Χρειαζόντουσαν 30.000 ευρώ για να έρθει αεροπορικώς η σορός από τη Γερμανία. Δεν είχαμε αυτά τα λεφτά. Ρωτήσαμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Και καταλήξαμε στην καύση».

Η γυναίκα του και τα παιδιά του δεν πρόλαβαν να τον αποχαιρετίσουν. Η σορός του αποτεφρώθηκε στο κρεματόριο της Νυρεμβέργης και η στάχτη του μεταφέρθηκε αεροπορικώς από το Μόναχο στην Ελλάδα. Το newsbomb φέρνει στο «φως» τα έγγραφα του Δημοτικού Γραφείου Τελετών της Νυρεμβέργης, που δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση. «Είχα τη στάχτη του στο σπίτι. Όμως δεν άντεχαν τα παιδιά μου να με βλέπουν να μαραζώνω. Πήγαμε τη στάχτη σε μία εκκλησία κοντά στα Δερβενοχώρια, όπου έχουμε οικογενειακό τάφο», λέει με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός τους.

Οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες ούτε που νοιάστηκαν για τον 52χρονο, τον οποίο με τις απειλές και τους εκβιασμούς τους οδήγησαν στο θάνατο, σύμφωνα με τον οικογένειά του. Ούτε στιγμή δεν ένιωσαν υπεύθυνες για αυτό που προκάλεσαν. Αλλά δεν είχαν ενδιαφερθεί όταν ήταν ζωντανός, θα νοιαζόντουσαν όταν πέθανε;

Διαβάστε επίσης :Τον πέθαναν οι τράπεζες!

Πέθαναν τον άνδρα της, θέλουν και το σπίτι !

Διαβάστε περισσότερα για τις Ελληνικές Τράπεζες εδώ