Η συνταγή της ημέρας: Κανελόνια με κιμά (vid)

#tsoulotip: Στο σοτάρισμα του κιμά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και 100 - 150 ml κόκκινο κρασί.

ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά:

600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς

Ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο

1 κιλό έτοιμη σάλτσα ντομάτας

1 πρέζα ζάχαρη

1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό

1 καρότο, ψιλοκομμένο

1 συσκευασία κανελόνια

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.gr