Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Στέφανος Κασσελάκης: Εισηγήσεις να πάει στη Θεσσαλία αντί για τις Σπέτσες

Στέφανος Κασσελάκης: Εισηγήσεις να πάει στη Θεσσαλία αντί για τις Σπέτσες
INTIME.

Έχοντας στα χέρια τους και τις πρώτες δημοσκοπήσεις, η κυβέρνηση εκτιμά πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπει σε μια δύσκολη και ανηφορική πορεία ενώ επισημαίνουν πως αν πιεστεί κάποιος πολιτικός χώρος αυτός θα είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι η ΝΔ.

Η γάτα, όπως ξέρετε, τα καλοκαίρια παραθερίζει στις Σπέτσες οπότε έχει αναπτύξει στο νησί το δικό της δίκτυο που μας ενημερώνει.

Έμαθε, λοιπόν και σας μεταφέρω, πως ο Στέφανος Κασσελάκης εθεάθη στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού όπου διατηρεί σπίτι, την Πέμπτη το βράδυ κάνοντας μια ωραία βόλτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το βάσανο των δημοσιογράφων που στην Αθήνα βρίσκονται στο κατόπι τους.

Εκεί, λοιπόν, έμαθε η γάτα πως ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη θέληση να τρέξει στον ημιμαραθώνιο που διεξάγεται το Σαββατοκύρικο, το Spetses Mini Marathon, και που, όπως είναι γνωστό, μαζεύει πολύ κόσμο, αλλά και την αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας.

Για να προλάβω πάντως τα κανάλια, τα οποία και ετοιμάζονται να στείλουν κόσμο και κοσμάκι στο νησί να ακολουθήσουν τον Κασσελάκη, να πω πως μαθαίνω πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δεχθεί εισηγήσεις να μεταβεί το Σαββατοκύριακο στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και πως το σκέφτεται σοβαρά.

Με το άκουσμα της είδησης πάντως, μου λένε, πως το αδιαχώρητο επικρατεί ήδη στα κομμωτήρια αλλά και τα κουρεία του νησιού. Σου λέει ο άλλος μην τρέχω με το μαλλί χάλια και με παίρνουν οι κάμερες. Στις Σπέτσες οφείλω να πω πως μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κασσελάκη και την οικογένειά του, τους οποίους και περιγράφουν ως ευγενέστατους και χαμηλών τόνων. Μάλιστα μου λένε πως το σπίτι αγοράστηκε μέσα στην πανδημία και πως τα προηγούμενα χρόνια το νοίκιαζαν πριν το αγοράσουν.

Για να μην αφήσω παραπονεμένη τη γάτα, την έβαλα να κάνει και ρεπορτάζ στο Μαξίμου και μου μεταφέρει πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το πώς μπορεί να εξελιχθεί το φαινόμενο Κασσελάκη. Έχοντας στα χέρια τους και τις πρώτες δημοσκοπήσεις, εκτιμούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπει σε μια δύσκολη και ανηφορική πορεία ενώ επισημαίνουν πως αν πιεστεί κάποιος πολιτικός χώρος αυτός θα είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι η ΝΔ.