ΚΑΙΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» η κακοκαιρία σε λίγες ώρες

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» η κακοκαιρία σε λίγες ώρες

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ - Έρχεται νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες, χιόνια, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους - Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τρίτης (27/02/2018) προς την Τετάρτη (28/02) από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τον καιρό

Συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη (27/02) θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος.
  • Την Τετάρτη (28/02) θα επηρεαστούν τις πρωινές ώρες πιθανόν οι Κυκλάδες και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
kairos evros2

Πού θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις:

  • Την Τρίτη (27/02) σε περιοχές της Ηπείρου (πάνω από τα 400 με 500 μέτρα), στη Θεσσαλία και τη δυτική και κεντρική Στερεά (πάνω από τα 600 με 700 μέτρα, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία (πάνω από τα 200 με 300 μέτρα), καθώς και σε πεδινές της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Την Τετάρτη (28/02) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως της Χαλκιδικής) (πάνω από τα 200 περίπου μέτρα) και μέχρι τις απογευματινές ώρες τοπικά σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επισημαίνεται ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει αύριο, Τετάρτη (28/02) σταδιακή πτώση από τα βόρεια, ενώ παγετός θα σημειωθεί αύριο το βράδυ και την Πέμπτη (01/03) στα κεντρικά και βότεια ηπειρωτικά, ο οποίος κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ολικός.

Εν τω μεταξύ παραμένουν τα προβλήματα σε αρκετές περιοχές της οποίες έπληξε το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο άρχισε την Κυριακή (25/02).

Διαβάστε περισότερα ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: kozanilife.gr, e-evros.gr, olatrikala.gr

Διαβάστε επίσης:

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Σήμερα (27/2) η κλήρωση - 1.000 τυχεροί θα πάρουν 1.000 ευρώ

Ανασχηματισμός 2018: Την Τετάρτη τους αλλάζει, την Πέμπτη τους ορκίζει

Σχετικές ειδήσεις