ΚΑΙΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι μέχρι την Τρίτη

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι μέχρι την Τρίτη

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/07), η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία- Χαρακτηριστικά των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν, θα είναι -και πάλι- οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες ενώ δεν θα λείψει το χαλάζι και οι θυελλώδεις άνεμοι

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ «ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ» ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Σε συνέχεια του εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης που εκδόθηκε στις 25/07/18 και εξακολουθεί να ισχύει, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  1. Το Σάββατο (28-07-18)

Πιθανόν κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ωρες η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα η ανατολική Στερεά.

  1. Την Κυριακή (29-07-18)

Κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ωρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος

  1. Τη Δευτέρα (30-07-18) και την Τρίτη (31-07-18)

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ωρες πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: Το νέο στοιχείο στην αγωνιώδη έρευνα για τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται

Φωτιές Αττική: Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη - Τον αναγνώρισε ο πατέρας του σε φωτογραφίες (pic)