ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία-εξπρές με βροχές και καταιγίδες - Δείτε πού και πότε θα «χτυπήσει»

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία-εξπρές με βροχές και καταιγίδες - Δείτε πού και πότε θα «χτυπήσει»
INTIME NEWS

Καιρός: Η ηλιοφάνεια των τελευταίων 24ωρων θα αντικατασταθεί από ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα πλήξουν σχεδόν όλη την ηπειρωτική χώρα.

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (14/01), ασθενείς βροχές σημειώνονται στα δυτικά και βορειοδυτικά. Σταδιακά έως το μεσημέρι αναμένεται να ενισχυθούν και να μετατραπούν σε σποραδικές καταιγίδες.

Όπως σημειώνει το meteo.gr, στη συνέχεια και έως τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν το σύνολο σχεδόν της ηπειρωτικής χώρας και τα Δωδεκάνησα, με τα ισχυρότερα αυτών να εντοπίζονται στα δυτικά ηπειρωτικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τους χάρτες με το πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία:

Πότε θα βρέξει σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες από το μεσημέρι της Παρασκευής έως τις πρώτες ώρες του Σαββάτου. Στην Αττική αναμένονται βροχές από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και το απόγευμα του Σαββάτου, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής προς Σάββατο θα είναι κατά τόπους ισχυρές και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Θυελλώδεις άνεμοι

Οι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων έως 7 μποφόρ που θα πνέουν στα πελάγη την Παρασκευή θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης από το βράδυ της Παρασκευής στο Ιόνιο, ενώ στο Αιγαίο θα στραφούν σε βόρειους έως 8 με 9 μποφόρ έως το μεσημέρι του Σαββάτου. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις κατά το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά πασίγνωστος τηλεοπτικός σεφ (pics)

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν

Σχετικές ειδήσεις