ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου (pics&vids)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου (pics&vids)

Αστυνομική επιχείρηση, μεγάλης κλίμακας, εξελίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/02), στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου, όπου χθες σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Περισσότερες από είκοσι προσαγωγές έγιναν στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Ομόνοιας και κυρίως στην οδό Μενάνδρου, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών - Αφγανών με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του.

Παράλληλα, τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία και άλλα άτομα, τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μην συλληφθούν.

Υπενθυμίζεται, ότι στη συμπλοκή, που οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα, έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και αναζητούνται, ενώ πραγματοποιήθηκαν δεκάδες έλεγχοι.

Δείτε περισσότερες εικόνες από την επιχείρηση στη gallery και το βίντεο που ακολουθούν:

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας:

Η αιματηρή συμπλοκή

Η αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου μεταξύ αλλοδαπών.

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το συμβάν, οι αστυνομικοί εντόπισαν 11 κάλυκες, καθώς οι εμπλεκόμενοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς.

Αιτία της συμπλοκής, σύμφωνα με την Ααστυνομία, υπήρξαν τα κρίσιμα πόστα για πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή, αλλά και η κυριαρχία στη Μενάνδρου.

Οι εμπλεκόμενοι ήταν οπλισμένοι και – αδιαφορώντας για το ότι ήταν μόλις 12:00 το μεσημέρι – αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ΤΩΡΑ στη Μενάνδρου

Σχετικές ειδήσεις