ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου - Αναλυτικά οι θερμοκρασίες

Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου - Αναλυτικά οι θερμοκρασίες
Intime News |ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πώς θα εξελιχθεί ο καύσωνας διαρκείας το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου - Αναλυτικό γράφιμα με τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν

Ιδιαίτερα δύσκολο αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο λόγω του ακραίου καύσωνα ο οποίος θα γίνει ιδιαίτερα αισθητός τη Δευτέρα (2/8), ενώ οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν για ολόκληρη την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου της δημόσιας τηλεόρασης, Σάκη Αρναούτογλου, οι συνθήκες καύσωνα θα διαρκέσουν όλο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου με θερμοκρασίες που φτάνουν ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου, ενώ πολύ δύσκολες ημέρες αναμένονται να είναι η Τετάρτη (3/8) και η Πέμπτη (4/8).

Αναλυτικά η ανάρτηση του μετεωρολόγου

«Η εξέλιξη της καιρού κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαήμερου του Αυγούστου!

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να παρατηρηθούν την ερχόμενη Τρίτη, ενώ δύσκολες δείχνουν και η ερχόμενη Τετάρτη αλλά και η Πέμπτη! Συγκρατημένα αισιόδοξα τα στοιχεία για σταδιακή υποχώρηση της παρατεταμένης και ιδιαίτερα έντονης αφρικάνικης ζέστης από κει και μετά, παρόλη την όποια και πάλι μικρή γενικά άνοδο φαίνεται να ξαναπαρουσιάζει πρόσκαιρα ο υδράργυρος προς τα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του Αυγούστου !

Καλό μήνα σε όλες και σε όλους!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Κάηκαν σπίτια, 16 άτομα τραυματίστηκαν