ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Καιρός Μαρουσάκης
Για τις βροχές που έρχονται τα επόμενα 24ωρα μίλησε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Καιρός: Για τις βροχές που έρχονται τα επόμενα 24ωρα μίλησε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης

Ήπιος θα παραμείνει ο καιρός στην Ελλάδα σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή, καθώς, όπως εξήγησε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, «η χώρα μας επηρεάζεται από τον αντικυκλώνα στα βορειοδυτικά βαλκάνια». Ωστόσο στη συνέχεια, συμπλήρωσε, «θα μας προσεγγίσει ένα βαρομετρικό χαμηλό από τα δυτικά».

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχειά που επικαλέστηκε ο κ. Μαρουσάκης «τις περισσότερες βροχές τις περιμένουμε την Κυριακή και τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας».

Ειδικά για τον καιρό αύριο, Παρασκευή, ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ είπε ότι «θα έχουμε τοπικές βροχοπτώσεις στα βορειοδυτικά της χώρας το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και δυτική Μακεδονία κυρίως από το απόγευμα και μετά».

«Το Σάββατο οι βροχές θα εξαπλώνονται στο σύνολο της χώρας και προς το απόγευμα θα επηρεαστεί το σύνολο του Ιονίου και την δυτική χώρα στα ανατολικά όμως και νότια θα έχουμε ζέστη με θερμοκρασία έως 26 βαθμούς» πρόσθεσε ο κ. Μαρουσάκης.

Για την Κυριακή, τέλος, προέβλεψε ότι «θα έχουμε αρκετές βροχές σε πολλές περιοχές οι οποίες, μάλιστα, στα δυτικά ενδομένως να είναι και ισχυρές ενώ οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες στο Ιόνιο και βοριάδες στο Αιγαίο. Έτσι θα ξεκινήσει και η νέα εβδομάδα με αρκετές βροχές και δυνατούς ανέμους στα πελάγη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Παραλίγο ξύλο στο «Bachelor»! Βρισιές και «ντου» μετά το «πουτ…» που είπε η μια παίκτρια στην άλλη

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Άφαντος ο γιος της 55χρονης – Τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε