ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή στην Ευρώπη - Θα επηρεάσει τη χώρα μας; (vid)

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου (3/11)
Αναλυτική πρόγνωση
Youtube/Screen grab

Αισθητή είναι η άνοδος της θερμοκρασίας σε πολλές περιοχές της χώρας - Αναλυτική πρόγνωση από τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου

Την Πέμπτη, τοπικές ομίχλες θα έχουμε στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και κυρίως στις βόρειες - βορειοανατολικές περιοχές τις πρώτες πρωινές ώρες. Προς το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σχεδόν παντού, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Στην Αττική, η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά στις ανατολικές και νότιες παράκτιες περιοχές και ηλιοφάνεια στα υπόλοιπα τμήματα. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, η ωρατότητα θα είναι περιορισμένη καθώς θα έχουμε τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας στις περισσότερες περιοχές θα βγάλει ήλιο. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Ευρώπης θα κατέβει μία ψυχρή μάζα μέχρι και την δυτική Μεσόγειο κι έτσι θα ωθήσει ζεστό αέρα προς την περιοχή μας πρόσκαιρα όμως, όπως τονίζει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ. Κι αυτό γιατί προς τα «μέσα τις επόμενης εβδομάδας επίκειται μία ψυχρή εισβολή κυρίως στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Ωστόσο θα δούμε αν αυτή θα μας επηρεάσει», υπογραμμίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί