ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Μαρουσάκης: Έρχεται νέα ψυχρή αέρια μάζα – Πότε και ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Καιρός Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για αλλαγή του καιρού τα επόμενα 24ωρα
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για αλλαγή του καιρού τα επόμενα 24ωρα

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα με νέα αλλαγή να αναμένεται από την Τετάρτη και μετά σύμφωνα με την πρόγνωση που παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνοντας λόγο για μια ψυχρή αέρια μάζα που θα επηρεάσει τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη η πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τετάρτη «και περισσότερο θα γίνει αισθητή το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή».

Όσον αφορά τον καιρό για σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη, το βαρομετρικό χαμηλό που στροβιλίζεται στην Μεσόγειο νότια της Ιταλίας «θα στέλνει κύματα βροχοπτώσεων στα δυτικά» της Ελλάδας την ώρα που «στα βόρεια Βαλκάνια υψώνονται ατμοσφαιρικά βουνά, υψηλέ πιέσεις όπως λέμε στην μετεωρολογία και γι’ αυτό αναμένεται ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο» σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Μιλώντας, τέλος, αναλυτικότερα για την ψυχρή αέρια μάζα που θα επηρεάσει τον καιρό τα επόμενα 24ωρα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι «η μεγαλύτερη αλλαγή αναμένεται από την Παρασκευή με πιο πολλές βροχές και χιόνια σε ορεινές περιοχές» διευκρινίζοντας ότι «από τη Θεσσαλία και και πιο βόρεια το κρύο θα είναι πιο αισθητό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Η υποχρεωτική τρίτη δόση, η λήξη του πιστοποιητικού και οι... καμπάνες που ηχούν στο Μαξίμου

Τρίκαλα: Ανατριχίλα στο πανελλήνιο με την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της