ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Αρναούτογλου: Έρχονται ισχυρές βροχές, σκόνη και «χειμωνιάτικες πινελιές» στην Ελλάδα

Καιρός Σάκης Αρναούτογλου
Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει το «κοκτέιλ» των καιρικών φαινομένων το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα
INTIME

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει το «κοκτέιλ» των καιρικών φαινομένων το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα

Για «πανευρωπαϊκό καιρικό καρουζέλ» που θα φέρει «τα πάνω-κάτω» στον καιρό και στην Ελλάδα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιώντας και για «χειμωνιάτικες πινελιές» στη χώρα μας από την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από την Παρασκευή και μετά θα έχουμε πολύ ισχυρούς νοτιάδες με βροχές στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Όπως αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στην δυτική Ελλάδα όπου «δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα» ενώ, όπως σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό «θα ευνοηθεί και η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης σε συγκεκριμένες περιοχές...».

«Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως θα υπάρξουν χειμωνιάτικες...πινελιές κατά τόπους και στην Ελλάδα!!!» καταλήγει στην ανάρτησή του για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου.

Καιρός: Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από αργά το βράδυ της Πέμπτης ο καιρός θα επιδεινωθεί κυρίως στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από δυνατούς ανέμους.

Βροχερός θα ξεκινήσει και την Παρασκευή ο καιρός. Η κακοκαιρία θα κινηθεί από τα δυτικά προς τα ανατολικά και οι βροχές θα είναι έντονες στα βορειοδυτικά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί στα 7-8 μποφόρ στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα της Παρασκευής αλλά η δυτική Ελλάδα θα εξακολουθήσει για αρκετές ημέρες να δέχεται και το Σάββατο, την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα μεγάλα ύψη βροχής και χρειάζεται προσοχή σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ταγίπ Ερντογάν: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση! Λαϊκός ξεσηκωμός – Εκλογές και προσφυγή στο ΔΝΤ

Καλύβια: Ιερέας διατηρούσε στο σπίτι του παράνομο νεκροταφείο βρεφών

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση της 23χρονης εγκύου Φωτεινής Μπακογιώργου - Την βρήκαν νεκρή