ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει από το βράδυ

Καιρός - Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει από το βράδυ
Μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις έρχονται και τα χιόνια
INTIME NEWS / Φωτογραφία αρχείου

Καιρός: Η φονική κακοκαιρία άφησε μεγάλες καταστροφές πίσω της, με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά μοντέλα να δείχνουν πως από το βράδυ της Κυριακής αναμένονται χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο χιονιάς φαίνεται ότι θα επισκεφτεί τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού, κ. Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει πού πρόκειται να χιονίσει τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, 12.12.2021 και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως λέει, λευκή νύχτα θα δουν Φλώρινα και Κοζάνη, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Η ανάρτηση του Αρναούτογλου

«Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Και να που ξαφνικά τα τελευταία τρεξίματα αρκετών προγνωστικών μοντέλων θέλουν να ντύνονται στα λευκά αρχικά αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα ακόμα και πάνω από τα 600 μέτρα στο νομό Φλώρινας και Κοζάνης, και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αρκετές ορεινές περιοχές της κεντρικής της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης αλλά ακόμα και περιοχές του νομού Κιλκίς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής με χαμηλό υψόμετρο ισως μάλιστα και μέχρι και πολύ χαμηλά γύρω από τη πόλη της Θεσσαλονίκης!!! Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν το βράδυ με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πιερία: Αυτή είναι η 55χρονη παιδίατρος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Survivor: Δίστασε στην Ελλάδα ο Ατζούν, αλλά το έκανε τελικά στην Τουρκία (pics)

Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε ο Μητσοτάκης - Το παρασκήνιο του δύσκολου «αποχωρισμού»