ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος και αύριο ο καιρός - Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Σάκης Αρναούτογλου: Άστατος και αύριο ο καιρός - Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 19 Απριλίου από τον Σάκη Αρναούτογλου

Θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη 19 Απριλίου η αστάθεια στο σκηνικό του καιρού σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, όχι όμως από τις πρωινές ώρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης καιρού, τις «θερμές ώρες» της ημέρας, δηλαδή προς το μεσημέρι και το απόγευμα, θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά , ενώ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν προς το βράδυ.
Σε ό,τι αφορά την θερμοκρασία, θα σημειώσει άνοδο, αφού στα ηπειρωτικά πεδινά θα φτάσει μέχρι και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια, ωστόσο προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε κάποιες, διάσπαρτες μπόρες, ενώ ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 21 βαθμών Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια, ωστόσο γρήγορα θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν και εκεί κάποιες διάσπαρτες μπόρες με βελτίωση προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 10 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος πάντως θα παραμείνει ο καιρός σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και την Πέμπτη και την Παρασκευή, αφού η μέρα θα ξεκινά με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ωστόσο προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε κάποια περάσματα βροχής.