ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία Avgi - Νέος χιονιάς το Σαββατοκύριακο

Καιρός - Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία Avgi - Νέος χιονιάς το Σαββατοκύριακο

Σημαντική βελτίωση του καιρού αναμένεται την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ανέβει η θερμοκρασία, με το θερμόμετρο να προσεγγίζει τους 15 βαθμούς Κέλσιου.

Υποχωρεί η κακοκαιρία Avgi από σήμερα. Ωστόσο, οι θυελλώδεις άνεμοι θα επιμείνουν, ενώ άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων.

Οι θυελλώδεις άνεμοι θα υποχωρήσουν το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 12 έως τους 14 βαθμούς Κέλσιου, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με βροχοπτώσεις και χιονόνερο, ενώ νέες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές και ημιορεινές ζώνες. Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κέλσιου, ενώ οι πολύ ισχυροί νοτιάδες θα επιμείνουν.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι καλός, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει εντός της ημέρας, προσεγγίζοντας τους 11 βαθμούς Κέλσιου. Στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις και μέτριες εντάσεις.

Κακοκαιρία εξπρές το Σαββατοκύριακο

Σημαντική βελτίωση του καιρού αναμένεται την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ανέβει η θερμοκρασία, με το θερμόμετρο να προσεγγίζει τους 15 βαθμούς Κέλσιου. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο ένα σύντομο ψυχρό κύμα θα πλήξει τη χώρα, προκαλώντας εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας.

Από Δευτέρα θερμές αέριες μάζες από τη δυτική Ευρώπη θα επηρεάσουν τη χώρα μας, φέρνοντας ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.