ΚΑΙΡΟΣ

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες για το Σάββατο 15/11

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες για το Σάββατο 15/11

Κατά τόπους βροχές θα σημειωθούν το Σάββατο στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα, ενώ αντίθετα στη δυτική χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νότιοι 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα σημερινά περίπου επίπεδα.

Αναλυτικά:

Στη Θράκη και τη Μακεδονία αναμένονται παροδικές νεφώσεις και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρες βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 15 με 17 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά αναμένονται ηλιοφάνεια, ασθενείς νοτιάδες και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Στην Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, λίγες βροχές, αλλά και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Η θερμοκρασία στα πεδινά θα φθάσει έως τους 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη προβλέπονται σποραδικές βροχές και βοριάδες 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 19 βαθμούς. Στο Καστελλόριζο όλη η ημέρα θα είναι βροχερή, στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες προβλέπονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με παροδικές νεφώσεις.

Στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα έχουμε τις πρωινές ώρες κατά τόπους βροχές και το απόγευμα λίγες μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία λόγω των βοριάδων δεν θα ξεπεράσει τους 17 με 19 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και στα ανατολικά και τα βόρεια ασθενείς βροχές, που από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 13 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε άστατο καιρό με μικρής διάρκειας βροχή τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ειδήσεις