ΚΑΙΡΟΣ

28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις

28η Οκτωβρίου: Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις

Βροχερό αναμένεται το σκηνικό του καιρού του Σαββατοκύριακο (28-29/10) – Δείτε με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Την Παρασκευή (27/10) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα. Από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

To Σάββατο 28η Οκτωβρίου αναμένονται λίγες νεφώσεις που στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι αυξημένες με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (29/10) προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.