ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Live: Δείτε πού χιονίζει ΤΩΡΑ – Η «Λητώ» έντυσε στα λευκά τη μισή Ελλάδα

Κακοκαιρία Live: Δείτε πού χιονίζει ΤΩΡΑ – Η «Λητώ» έντυσε στα λευκά τη μισή Ελλάδα

Καιρός ΤΩΡΑ: Το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό «Λητώ» έφερε χιόνια και βροχές σε όλη τη χώρα Από την Κυριακή έχουν θαφτεί στο χιόνι πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με το χιόνι να φτάνει και τα 30 εκ. – Χιονίζει και στη Θεσσαλονίκη - Κλειστά σχολεία σε Φλώρινα, Πρέσπες, Αμύνταιο, Κοζάνη, Καρπενήσι, Γρεβενά, Καστοριά

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει από το βράδυ της Κυριακής (25/02) ο καιρός στη βόρεια Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, αλλά και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

kozani xioni16

Χιόνια έπεσαν τις τελευταίες ώρες σε περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς και στην ορεινή Χαλκιδική. Χιονοπτώσεις σημειώνονται στη δυτική Μακεδονία, όπου σε πολλές περιοχές επικρατούν συνθήκες παγετού.

Δείτε LIVE πού χιονίζει:

Λίμνη Πλαστήρα

Πισοδέρι

Νεραϊδοχώρι Τρικάλων

Νυμφαίο

Μέτσοβο

Θάσσος

live kairos2

Η «Λητώ», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη χώρα, έφερε προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία θα μείνουν κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Σε Κοζάνη, Καλαμπάκα και Καρπενήσι το έχει… στρώσει, όπως και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται και στην Κεντρική Ελλάδα. Στα πεδινά βρέχει ακατάπαυστα από τα μεσάνυχτα ενώ από υψόμετρο 200 μέτρων και πάνω χιονίζει με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, από τις 4 τα ξημερώματα.

Σχετικές ειδήσεις