ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Αφόρητη ζέστη και στην Αθήνα - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες

Καιρός: Αφόρητη ζέστη και στην Αθήνα - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες

Καιρός – Σφίγγουν οι ζέστες τις επόμενες ώρες – Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 35 βαθμούς Κελσίου - Το κύμα ζέστης θα σαρώσει και την Αθήνα

«Μίνι» καύσωνας αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα τις επόμενες ώρες, καθώς, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο. Μάλιστα, το κύμα ζέστης θα σαρώσει και την Αττική.

Πού θα δείξει 35άρια ο υδράργυρος αύριο

Στην Αττική, την Τρίτη (05/06/2018) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα στα παραθαλάσσια από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα σποραδικών βροχών, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 31 κατά τόπους στα ηπειρωτικά 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Την Τετάρτη (06/06) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη (07/06) γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, όπου και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί και στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός και την Παρασκευή (08/06). Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά από νότιες και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολής.

Το Σάββατο (09/06) γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα - Δείτε φωτογραφίες

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (04/06) το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτούς τους αριθμούς

Σχετικές ειδήσεις