ΚΑΙΡΟΣ

Εκλογές 2019: Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες (ΧΑΡΤΕΣ)

Εκλογές 2019: Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες (ΧΑΡΤΕΣ)
Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Καιρός: Με τι καιρό θα φηφίσουμε την Κυριακή (26/05)

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με καλές καιρικές συνθήκες, καθώς το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσουν αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Εξαίρεση θα παρουσιάσουν τα ορεινά της Ηπείρου, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Κυριακής αναμένονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις. Θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο 25/05 αναμένονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης .

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Την Κυριακή 26/05 θα επικρατήσουν νεφώσεις, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου (Χάρτης 2, αριστερά).

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Διαβάστε επίσης:

Πού ψηφίζω 2019: Δες ΕΔΩ μέσω της εφαρμογής του ΥΠ.ΕΣ. (Υπουργείο Εσωτερικών)

Σχετικές ειδήσεις