Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Σάββατο, 20 Απριλίου
12
4bf
Ταχ. Ανέμου
75%
Υγρασία
06:42
Ανατολή
20:05
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Μαρουσάκης: Νέα επιδείνωση με ισχυρές καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα πληγούν (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Βελτιώνεται πρόσκαιρα ο καιρός ωστόσο επιδείνωση θα παρουσιάσει από το βράδυ της Πέμπτης (25/11) - Έρχονται κύματα ισχυρών βροχών και καταιγίδων - Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη

Με πρόσκαιρη βελτίωση θα κυλήσει η ημέρα σήμερα Πέμπτη (25/11) καθώς το βαρομετρικό χαμηλό που απασχόλησε τη χώρα μας χθες έχει αρχίσει πλέον και εκτονώνεται προς την περιοχή της Κύπρου, όπως τονίζει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Νωρίς το πρωί θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, στην βόρεια Κρήτη και το νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Ωστόσο, η βελτίωση του καιρού δεν θα κρατήσει για πολύ σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη καθώς από την περιοχή της Ιταλίας ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό μετατοπίζεται προς τη χώρα μας. Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Πέμπτης με βροχές στα δυτικά και κυρίως την Παρασκευή επηρεάζοντας πολλές περιοχές. Όπως υπογραμμίζει ο μετεωρολόγος μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας διαδοχικές κακοκαιρίες θα απασχολούν τη χώρα μας δίνοντας αρκετά μεγάλα ύψη βροχής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση της 23χρονης εγκύου Φωτεινής Μπακογιώργου - Την βρήκαν νεκρή

Καιρός – Αρναούτογλου: Έρχονται ισχυρές βροχές, σκόνη και «χειμωνιάτικες πινελιές» στην Ελλάδα