Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Πέμπτη, 25 Απριλίου
21
2bf
Ταχ. Ανέμου
53%
Υγρασία
06:35
Ανατολή
20:10
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Μαρουσάκης: Βροχές και καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα - Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη (22/2) ο καιρός με βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες - Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη

Με ένα κύμα κακοκαιρίας από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης το οποίο κινείται προς τη χώρα μας αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Η κακοκαιρία αυτή έχει ξεκινήσει ήδη να απασχολεί περιοχές του Ιονίου και της δυτικής ηπειρωτικής χώρας.

Στην υπόλοιπη χώρα, αν και ο καιρός θα ξεκινήσει με ήπιες διαθέσεις, καθώς θα πηγαίνουμε προς το μεσημέρι όμως τα φαινόμενα αυτά θα απασχολήσουν αρκετές περιοχές ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Προς το απόγευμα, πολύ ισχυρές καταιγίδες θα επικρατήσουν σε Ιόνιο αλλά και βόρεια τμήματα της Ελλάδας.

Μάλιστα σήμερα Τρίτη και την Τετάρτη θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία.

Στην Αττική στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα επικρατήσουν ήπιες καιρικά συνθήκες, ωστόσο μετά το μεσημέρι οι συννεφιές θα αυξηθούν και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές του νομού.

Από την Τετάρτη αναμένεται βελτίωση του καιρού, με σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου: Οι τρεις περιοχές που θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες - Πώς θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη