ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟ: Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρίκα Μητσοτάκη

ΦΩΤΟ: Το τελευταίο «αντίο» στη Μαρίκα Μητσοτάκη

Εμφανώς καταβεβλημένοι οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη, αποχαιρέτησαν νωρίτερα την αγαπημένη τους Μαρίκα Μητσοτάκη.


Η σύζυγος του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας «έσβησε» σε ηλικία 82 ετών την Κυριακή 6 Μαΐου, ανήμερα των βουλευτικών εκλογών.

dorra

Νωρίς σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς- όπως τα αγαπημένα εγγόνια και δισέγγονα της Μαρίκας Μητσοτάκη, φίλοι και εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Μαρίκα Μητσοτάκη στη κηδεία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στη Σκουφά.

mar4

Ανάμεσα στους εκατοντάδες παριστάμενους, ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρόεδρος της Δράσης κ. Στέφανος Μάνος, οι βουλευτές Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βύρωνας Πολύδωρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και οι πρώην βουλευτές Ανδρέας Ανδριανόπουλος και Ελίζα Βόζενμπεργκ.

dora2

Από την επιχειρηματικό κόσμο το παρόν έδωσαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης, ο κ. Βαρδής και η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου.

mar3

Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.

Στην τελετή επίσης παραβρέθηκαν και η κα. Ζωή Λάσκαρη μαζί με τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την κα. Μιμή Ντενίση.

vardis
glezos
ANDRIAN
mar2

Η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη θα μεταφερθεί το απόγευμα στην Κρήτη και η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

likourezos
FERETRO
gianna